We got Married (Korean Shows)

8:32 PTG ---
Slm,tgg ct  3 mggu tak tahu nk wt pe menyebabkan kepala aku buntu dan binggug utk mengisi ari2 aku yg bkal aku lalui. Adapun aku kebosanan, tp aku coba utk memenuhi waktu2ku dgn perkara sesuatu dan tnpa aku sedari aku telah terjebab dgn "korean fever". Aku sbbnrya mmg tak berminat nk melayan drama korea kerana terlampau jiwang dan membosankan tp kalau lgu boleh lg la nk dongar.
 Sjak 2 mnjak nie ak terlayan korean shows "we got married dan ia berjaya menarik mata aku utk terbeliak menonton siaran tersebut. Shows ni mmg laen drpd shows yg bese kte tgk. Ini bkn shows cr jodoh cm kt amerika tp ia gbungkan kapel dr artis-artis yg fames dr korea dan jdkan psgn suami isteri (tipu-tipu je). Mmg kta dpt melihat gelagat2 yg nakal dan kelakar secara spontan drpd psgn tersebut. Walau sedemikian rupa, natijahnya jga akan membawa padah akibat drpd bahana-bahana negatif drpd realilty shows ini kerana ia mempromosikan hidup "living together" walaupn belakon kawen tp ttp haram di sisi islam. Disebabkn itu, ini  hnyalah sesuai dibuat tontonan utk suka2 shaja. This program is about virtual marriage dan bknlah benar-benar belaku in real life actor dan actress korea. Kalau kalian berminat nk layan shows ini boleh la layari youtube sbb aku pn tak tau nk dwnload ktne cite nie. Sebelum aku akhiri kata-kata aku marilah kta renungkan kata-kata pujgga yg mencoretkan catera cinta " ari ini adalah semalam, besok adalah ari ini dan cinta adalah selama-lamanya" slm.

2 comments:

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips

salam.bro nak tya ckit...ade link utk show ni tak...kt mne nk dl...

Fluke 41 berkata... Best Blogger Tips

we got married yg full download ada kat http://tungtungsubs.wordpress.com/hq-downloads/we-got-married/ tapi kebanyakkan subs vietnam..

Catat Ulasan

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t