Bagaimana Nak Letakkan Huruf Di Cursor Blog

5:03 PTG ---
Langkah Pertama:

Daftar Masuk Blog dengan kata laluan anda bukan kawan anda yang punya kalau tak sampai besok pun anda tak boleh daftar masuk blog anda sendiri.

Langkah 2:

Sila pergi ke dashboard dan pilih LAYOUT dan selepas itu tekan butang ADD GADGET pilih HTML/JAVA SCRIPT.

Langkah 3:

Salin/Copy kod dibawah ini sampai habis



font colour korang boleh pilih sendiri nak letak font colour warna apa yang korang suka


Langkah Akhir

Simpan dan lihatlah hasilnya..

Untuk menyenangkan anda.. saya bg link download kerana templates ini tidak membenarkan html dan javascript. Malas nak baiki..
KLIK SINI
p/s: klik gambar untuk lihat lebih jelas

9 comments:

Cik Tyra Lee berkata... Best Blogger Tips

ala, knp format gambr?

FLUKE 41 berkata... Best Blogger Tips

@Cik Tyra Lee
javascript disallowed gne templete nih.. keh keh keh

klw nk.. leh donload doc link yg sy bg nih http://www.mediafire.com/?7n2wvh4m2ho9548

Donny Ien berkata... Best Blogger Tips

cursor tu apa? maaf Don x tau..

FLUKE 41 berkata... Best Blogger Tips

@Donny Ien cursor nk sng phm.. mouse en.donny len.. :e

Cik Tyra Lee berkata... Best Blogger Tips

@FLUKE 41 okeh2.. :D terima kasih daun keladi.. nanti2 bagitaw lah lg.. hehe

FLUKE 41 berkata... Best Blogger Tips

@Cik Tyra Lee anytime.. keh keh keh

:) hey dude :) berkata... Best Blogger Tips

nape word dengan cursor jarak die jaoh sangaT???

まぐれ 41 berkata... Best Blogger Tips

@:) hey dude :) adjust kt var txtw klw nk bg rapat..

The Red Black "K-POP Only" berkata... Best Blogger Tips
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Catat Ulasan

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t